A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. március 5., csütörtök

Tampon-USB bevállalós kémhölgyeknek

Az alábbi "kütyüt" nem ajánljuk kiskorúaknak. De az is tény, hogy valószínűleg a férfiak is nehézkesen forgatnák a kezeik között ezt a speciális formájú USB drive-ot, az alakja ugyanis egy (természetesen használat előtti) tampont utánoz.


Igen fura elképzelni, hogy ilyesmiket esetleg nőnemű Jack Bauerinák és James Bondinák használhatnának adatok csempészésére... Az pedig már valóban kissé húzós, hogy az ötletgazda Meninos honlapján szerepel az 1, 8 és 16 gigabájtos modellek mellett a Data Flow, tehát az adat... khm... áteresztés kifejezés is.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Lol, a tampon azért 18as karika, mert horror? Vagy hogy? :D

BZ írta...

Nem, inkább azért, mert a kislányok még csak annyit tudnak róla, amennyit a reklámokban mondanak, miszerint lehet vele teniszezni, lovagolni, úszni... ;-)

Névtelen írta...

Jaja, ez igaz, de hirtelen azt hittem, hogy minimum hatalmas műbrokiba van építve, vagy sz*póálarcba, hogy megkapta a karikát :D

dose írta...

és az feltűnt valakinek, hogy a háttérben egy MacPro látható?